Okulumuz Hakkında

Kalınağaç İlkokulu
kalınagac köyü Siverek/ŞANLIURFA
5304420863
0
https://kalinagacilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ; İlçemiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi kaliteli bir eğitim ve kültür yuvası olmak! Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

MİSYONUMUZ ; Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır. Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

BAŞARILAR

OKULUMUZ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KÖYLER ARASI YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA İLKOKUL DÜZEYİNDE 3. ORTAOKUL DÜZEYİNDE İSE 1. OLMUŞTUR. OKULUMUZ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SPORTİF ETKİNLİKLER KAPSAMINDA DÜZENLENEN KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA 1. OLMUŞTUR. OKULUMUZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ŞANLIURFA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ORGANİZASYONDA YILDIZ ERKEK FUTSAL TURNUVASINDA SİVEREK İLÇE 3. OLMUŞTUR.
Öğretmen :8
Öğrenci :108
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

TEKLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH 08:20 ÖĞLEDEN SONRA:14.50

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

SABAH 08:20 ÖĞLEDEN SONRA:14.50

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İL MERKEZİNE 107 KM , İLÇE MERKEZİNE İSE 17 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Siverek Adıyaman yolu üzeri Kalınağaç Köyü

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları